expert-bastore
  NJOFTIM
 
Mir Se Vini Në Web-Faqen !!!www.expert-bastore.com!!! Në Kët WEB Ju Presentojm  Për Qdo Dit Lojra(tipa)  Me Kuota Sa Më Të Larta Dhe Sa Më Të Sigurta. Stafi i webit Qdo Ditë Do Ti Analizoj Sa Më Thellësisht qdo loj, Dhe Të Marim Info Sa Më T'sakta Për Ti Vlersuar  Dhe Caktuar Lojt Deri 90% Të Sigurta.

Këtu Kemi Edhe Tipa 100% Të Sigurta "Singull Dhe Kombinime " Të Cillat Nuk Shfaqen Në Web.
Të Interesurit Me Kontaktoni Në Mail:

info@expert-bastore.com
ose
expert-bastore@hotmail.com

Qka Mund Të Gjeni Në Kët WEB? Në Dispozicion Të Juaj Do Të Gjeni:
 • Lojra Të Sigurta Deri 90% Si Pas Analizimit Dhe Mendimi Të EXPERT-BASTORE.COM
 • Një Chat Me Debat Për TIPA Dhe Lojrave Futbollit
 • Livescoren Për Të Përcjellur RResultatet Live
 • Linka Për Të Shikura Lojt Live
 • Teletekstin
 • Galeri Fotosh Inedite
 • Një Faqe Për Të  Japur  Mendimin E Juar Vizitor
 • Info FOOTBOLL
 • Një Faqe Për Na Kontaktuar
 • Një Faqe Për Të Rreklamuar Bloget A Po Webet E Juar Për Të Gjith Ata Se Dëshirojn Te Bashkpunojn Me Reklamimin E WeBit EXPERT-BASTORE.COM
 • Një Faqe Me Linka Të Ndryshme Qe Mund T'ju Nevoiten
Dhe Një Faqe  Mundeni Me MAr Tipat 99% Të SiGurta Pasi Qe Të Keni Kontaktuar Stafin Për Tju Dhen Adminin Dhe Paswordi I Cilli Vlen vetem Për nje Hyrje. Pasi qe qkyqeni Aj admin Nuk Vlen Më.
 • TË NDERUAR VIZITOR   ARGTIM DHE DISPONI SA MË TË MIR NË WEBIN TON I CILLI  MUNDIMIN E BEN VETËMPER JU.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JU NJOFTOJM SE STAFI WEBIT NUK MER AS NJE PERGJETHSI PER AS NJE LOJ TE SHFAQUR SEPSE MUND TE  NDODH NDONJE BEFASIE (kiksa)PA PRITUR E CILLA MUND TE NDOH ME NJE PËRQIDJE SHUM TE VOGËL (1% PER LOJRAT ME VLEREN 100%)(10%PËR LOJRAT 90% E SHFAQUR NË WEB)


                                                                             ME NDERIM STAFI WEBIT DHE WWW.EXPERT-BASTERE.COM
TË CILLET DO TË MUNDOHEN TJU OFROJ SHUM E SHUM TJERA SHERBIME (OPCIONE)
Ju lutem ne ket web, ndalohet rrebsisht ofendimi apo shamjet ndaj vizitorve apo stafit ne webb apo ne tchat.
për të gjitha ankesat qe keni kontaktoni

expert-bastore@hotmail.com


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Commentaires sur cette page:
Commentaire de besim( besi.16 ), 03/02/2017, 23 11 41 (UTC):
Watford
Burenly 2

Bayern Munich 1
Schalke

Hertha Berlin 1
Ingolstadt

B.Monchengladbach
Sc Freiburg 2

Gainsborough
Alfrenton 2

Everton 1
Bournemouth


Commentaire de jasha( ejashari1HOTMAIL.COM ), 06/04/2016, 10 10 16 (UTC):
qfar rezulltati kan sot ndeshjet

Commentaire de mentor berisha( mentor_pz1989live.com ), 30/03/2016, 08 08 04 (UTC):
aka dnje fiks pe x-1 1-x a

Commentaire de alton aliu( altoni21live.com ), 05/02/2016, 20 08 30 (UTC):
cilet jane disa lojra te sigurta sipas jush ?

Commentaire de timi( timi33 ), 26/01/2015, 10 10 39 (UTC):
Aka per nightAjouter un commentaire à cette page:
Ton nom:
Ton adresse e-mail:
Ton message:

 
  Aujourd'hui sont déjà 3 visiteurs (13 hits) Ici! EXPERT-BASTORE  
 
=> Veux-tu aussi créer une site gratuit ? Alors clique ici ! <=